Modus Gemengde formaten

Als u deze modus instelt, kunt u originelen van verschillend formaat samen in de ADF plaatsen. Het apparaat detecteert automatisch het formaat van elk origineel en kopieert het dienovereenkomstig.

Regio A pictogram(voornamelijk in Aziƫ)

Zie Snel aan de slag voor opties die voor deze functie zijn vereist.

Belangrijk

• Wanneer er originelen van verschillend formaat in de AFD worden geplaatst en er geen gebruik wordt gemaakt van de modus Gemengde formaten, kan het papier vastlopen of kan het zijn dat het origineel niet wordt gekopieerd.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopie

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Kopie]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Kopieerapparaat (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke kopieerfunctie, zie Procedure voor het gebruik van de modus Gemengde formaten (klassiek).