Vynechat záhlaví
Nápověda
 

Uživatelská příručka

Nejprve si přečtěte
Co lze s tímto zařízením dělat

Popis je možné vyhledat podle činnosti, která má být prováděna.

Začínáme

V této kapitole se dozvíte, jak začít s používáním zařízení.

Kopírování

Tato kapitola popisuje často používané funkce kopírky. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Copy/ Document Server (Kopírování/ Dokumentový server) na našich webových stránkách.

Fax

Tato kapitola popisuje často používané funkce faxu. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Fax na našich webových stránkách.

Tisk

Tato kapitola popisuje často používané funkce tiskárny. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Print (Tisk) na našich webových stránkách.

Skenování

Tato kapitola popisuje často používané funkce skeneru. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Scan (Skenování) na našich webových stránkách.

Dokumentový server

Tato kapitola popisuje často používané funkce dokumentového serveru. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Copy/ Document Server (Kopírování/ Dokumentový server) na našich webových stránkách.

Web Image Monitor

Tato kapitola popisuje často používané funkce aplikace Web Image Monitor. Pro informace, které nejsou uvedeny v této kapitole, viz příručka Connecting the Machine/ System Settings (Připojování k zařízení/ Systémová nastavení) na našich webových stránkách nebo v nápovědě aplikace Web Image Monitor.

Doplňování papíru a toneru

Tato kapitola popisuje způsob vkládání papíru do zásobníků papíru a doporučené formáty a typy papíru.

Odstraňování problémů

V této kapitole jsou vysvětleny základní postupy řešení potíží.

Informace pro toto zařízení

Tato kapitola obsahuje upozornění a směrnice vztahující se k životnímu prostředí.