Vynechat záhlaví
 

Nezobrazovat cíle a odesílatele ve výpisech a v seznamech

Toto může nastavit správce zařízení.

V nabídce [Nastavení faxu] můžete zadat, zda se zobrazí cíle a jména odesílatelů, tím že nastavíte „Spínač 04, bit č. 4“ a „Spínač 04, bit č. 5“ v [Nastavení parametrů] v nabídce [Výchozí nastavení]. Tímto nastavením pomůžete zabránit úniku informací, protože neoprávnění uživatelé nemohou číst názvy cílů a odesílatelů jak na straně odesílání, tak i příjmu.

Podrobnosti viz příručka Fax.

Nastavení uživ. pro ulož.soub.příjmu

Toto může nastavit správce souborů.

V nabídce [Nastavení faxu] můžete zadat, kteří uživatelé mohou spravovat faxové soubory uložené na pevném disku, nastavením volby [Nastavení uživ. pro ulož.soub.příjmu] na [Zapnuto] v [Nastavení příjmu]. Pro přístup k zařízení po síti musí zadaní uživatelé zadat své kódy nebo přihlašovací jména a hesla. Spravovat faxové soubory na pevném disku mohou pouze oprávnění uživatelé.

Podrobnosti viz příručka Fax.

Tisk žurnálu

Když je aktivováno ověření uživatelů, žurnál se netiskne, aby se zabránilo automatickému vytištění osobních informací v historii přenosu. Po více jak 200 přenosech jsou přenosy uvedené v žurnálu přepsány po každém dalším přenosu.

Pokud chcete zamezit přepisování historie, postupujte následovně:

  • Chcete-li automaticky tisknout Žurnál, zadejte v nabídce Výchozí nastavení v položce Nastavení faxu do položky [Nastavení parametrů] „Switch 03, Bit 7“.

  • Chcete-li odeslat Žurnál e-mailem, zadejte v nabídce Výchozí nastavení v položce Nastavení faxu „Switch 21, Bit 4“a v [Nastavení parametrů].

Podrobnosti viz příručka Fax.