Vynechat záhlaví
 

Nastavení elektronického podpisu

Po nainstalování certifikátu zařízení na toto zařízení nakonfigurujte podmínky pro podpisy pro S/MIME. Postup konfigurace se neliší, nehledě na to, zda používáte vlastní certifikát nebo certifikát vydaný certifikační autoritou.

1Přihlaste se jako správce sítě pomocí aplikace Web Image Monitor.

2Najeďte na [Správa zařízení] a pak klikněte na [Konfigurace].

3V nabídce "Zabezpečení" klikněte na [S/MIME].

4V položce "Podpis" vedle položky "Digest algoritmus" vyberte agoritmus digest, který bude použit v elektronickém podpisu.

5Při odesílání e-mailu ze skeneru vyberte v položce "Podpis" vedle položky "Při odesílání e-mailu skenerem" metodu připojení elektronického podpisu.

6Pod položkou "Podpis" v části "Přenos faxem" vyberte metodu připojení elektronického podpisu při přeposílání faxových zpráv.

7Při odesílání e-mailu z faxu vyberte v položce "Podpis" vedle položky "Při odesílání e-mailu faxem" metodu připojení elektronického podpisu.

8Při odesílání oznámení e-mailem pomocí faxu vyberte v položce "Podpis" vedle "Při e-mailování výsledků vysílání faxem" metodu připojení elektronického podpisu.

9Při přeposílání uložených souborů vyberte v položce "Podpis", vedle položky "Při přenášení souborů uložených na dokumentovém serveru (nástroj)" metodu připojení elektronického podpisu.

10Klikněte na [OK].

Nastavení pro elektronický podpis S/MIME je aktivováno.

11Odhlaste se.

Upozornění

  • Proveďte nastavení podle šifrovacího algoritmu a algoritmu digest, které jsou podporovány e-mailovým programem uživatele.