Vynechat záhlaví
 

Smazat celou paměť

Pokud zařízení přemisťujete nebo likvidujete, přepište a smažte všechna data uložená na pevném disku. Nastavení zařízení uložená v paměti zařízení jsou inicializována.

Podrobnosti ohledně používání zařízení po spuštění funkce Smazat celou paměť vám sdělí obchodní zástupce.

Důležité

  • Když se vypne hlavní spínač před ukončením funkce "Vymazat celou paměť", přepisování bude zastaveno a data zůstanou na pevném disku.

  • Nezastavujte proces přepisu v jeho průběhu. Může dojít k poškození pevného disku.

  • Doporučujeme, abyste před vymazáním pevného disku použili Device Manager NX pro zálohování uživatelských kódů, počítadel pro jednotlivé uživatelské kódy a adresáře. Adresář lze také zazálohovat pomocí aplikace Web Image Monitor. Podrobnosti viz nápověda pro Device Manager NX nebo nápověda pro Web Image Monitor.

  • Jediná možná operace během procesu „Smazat celou paměť“ je pozastavení. Pokud je vybrána možnost „Náhodná čísla“ a je nastavena na tři přepsání, proces „Smazat celou paměť“ bude trvat až 3 hod. a 45 min.

  • Funkce Smazat celou paměť také vymaže nastavení zabezpečení v zařízení, takže potom nebude možná správa zařízení ani správa uživatelů. Zajistěte, aby po dokončení procesu funkce Smazat celou paměť uživatelé do zařízení neukládali žádná data.

  • Při mazání dat uložených na pevném disku musíte také zformátovat data uložená na ovládacím panelu. Data uložená na ovládacím panelu můžete zformátovat v položce [Inicializovat nastavení funkcí z obrazovky] v nabídce [Nastavení zařízení na obrazovce] pod položkou [Funkce obrazovky]. Můžete zformátovat [Nastavení obrazovky], individuální nastavení aplikací a vyrovnávací paměť.