Üstbilgiyi atla
 

Zarflara Kopyalama

Bu bölümde, normal boyutlu ve özel boyutlu zarflara nasıl kopyalama yapılacağı anlatılmaktadır. Orijinali şaryo camının üzerine ve zarfı bypass tepsisi, kağıt kasetleri ya da geniş LCT içerisine yerleştirin.

Kağıt kalınlığını, baskı yaptığınız zarfların ağırlığına göre belirtin. Kağıt ağırlığı ile kağıt kalınlığı ve kullanılabilecek zarfların boyutları arasındaki ilişki hakkındaki ayrıntılar için bkz. Paper Specifications and Adding Paper.

Zarfların kullanımı, desteklenen zarf tipleri ve zarfları yükleme hakkında ayrıntılar için bkz. Paper Specifications and Adding Paper.

Önemli

  • Dubleks işlevi zarflarla kullanılamaz. Dubleks işlevi belirtilirse, ayarı iptal etmek için [1 tar. 2 tar.: Ü-Ü] seçeneğine basın.

Özel boyutlu zarflar üzerine kopyalamak için zarfın boyutunu belirtmelisiniz. Zarfın yatay ve dikey uzunluğunu belirtin.

İşlem paneli ekran çizimi

Zarfların gösterimi

Yatay gösterimi: Yatay

Dikey gösterimi: Dikey

Yatay boyutta kapağın tamamen açık boyutunu dahil ettiğinizden emin olun.

Standart işletim panelini kullanırken

Bu işlevin nasıl kullanılacağı hakkında ayrıntılar için bkz. Bypass Tepsisinden Zarfların Üzerine Kopyalama Prosedürü (Klasik).

Smart Operation Panel'i kullanırken

Bu işlevi Kopyalama Uygulaması ve Fotokopi (Klasik) Uygulamasından kullanabilirsiniz.

Operation panel screen illustrationKopyala Uygulaması Kullanılırken

İşlem paneli ekran çizimi

Uygulama ekranının kullanılması hakkında ayrıntılar için, bkz. [Kopyala] Ekranı (Smart Operation Panel'i Kullanırken).

İşlem paneli ekran çizimiFotokopi Makinesi (Klasik) Uygulaması Kullanılırken