Beheerdertoepassingen op het bedieningspaneel

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Afsluiten]

Druk hierop om het scherm Geavanceerde eigenschapinstellingen af te sluiten.

2. Instellingenlijst

Toont een lijst met instellingen.

• [Geav. eigensch. kop.]

Niet beschikbaar.

• [KopiĆ«ren opslaggegevens kaart]

Niet beschikbaar.

• [Web-installatie instellingen]

Hiermee kunt u de geavanceerde eigenschappen via het netwerk installeren.

• [Massa / Stapel formaatinstellingen]

Geef hier de massa en het stapelformaat op die nodig zijn voor de geavanceerde eigenschappen.

• [Select. beschikbare functies]

Hiermee schakelt u de JavaTM Platform-functies uit de lijst in of uit.

• [Webservice-instellingen]

Configureer de aan het netwerk gerelateerde instellingen.

• [Coderingssterkte verhogen]

Geef de coderingssterkte op die gebruikt moet worden in de elektronische handtekening voor geavanceerde eigenschappen.

• [Instelling netwerkprioriteit]

Geef een internetprotocol op waaraan u voorrang wilt geven wanneer er verbinding wordt gemaakt met het netwerk.

Opmerking

• U kunt alleen [Massa / Stapel formaatinstellingen] instellen.