Automatische kleurkalibratie

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Pictogram Gebruikersinstellingen).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Onderhoud].

5Druk op [Autom. Kl.kalibr.].

6Druk op [Starten].

Om de automatische kleurkalibratie uit te voeren met behulp van de kopieerfunctie, drukt u op [Starten] onder de Kopieerapparaatfunctie. Om de automatische kleurkalibratie uit te voeren met behulp van de printerfunctie, drukt u op [Starten].

7Druk op [Afdrukk. starten].

• Wanneer u de automatische kleurkalibratie uitvoert met behulp van de printerfunctie

Selecteer de testpatronen uit [Testpatroon 1 600 x 600 dpi], [Testpatroon 2 gelijk aan 2400x600 dpi], [Testpatroon 3 gelijk aan 9600x600 dpi] of [Testpatroon 4 1200 x 1200 dpi] en druk dan op [Afdr. starten].

Afbeelding van bedieningspaneel

8Plaats het testpatroon op de glasplaat en druk dan op [Scannen starten].

Opmerking

• Automatische kleurkalibratie kan niet worden uitgevoerd terwijl de melding “De afdruksnelheid wordt nu beperkt, omdat de interne ventilator actief is.” wordt weergegeven. Voer de automatische kleurkalibratie uit als de melding is verdwenen.

• Het testpatroon wordt niet gelezen als deze is ingesteld op de ADF.

• Het testpatroon wordt afgedrukt op A4, 81/2 x 11 formaat papier. Controleer het papier in de papierlade.

• Stel het testpatroon als volgt in:

Afbeelding van de instelling van het testpatroon

• Leg het testpatroon op de glasplaat en leg daar bovenop twee of drie witte vellen van hetzelfde formaat als het testpatroon.