De kleurregistratie aanpassen

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Pictogram Gebruikersinstellingen).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Onderhoud].

5Druk op [Kleurregistratie].

6Druk op [OK].

De automatische kleurregistratie duurt ongeveer 20 seconden.

7Druk op [Afsluiten].

8Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Illustratie toets Gebruikersinstellingen).

9Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• De kleurregistratie kan niet worden uitgevoerd terwijl de melding “De afdruksnelheid wordt nu beperkt, omdat de interne ventilator actief is.” wordt weergegeven. Voer de kleurregistratie uit als de melding is verdwenen.