Wanneer documenten niet op een geheugenopslagapparaat kunnen worden opgeslagen

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Kan niet schrijven naar het geheugenopslagapparaat omdat er onvoldoende ruimte beschikbaar is.”

Het geheugenopslagapparaat is vol. De scangegevens kunnen niet opgeslagen worden. Zelfs wanneer het geheugenopslagapparaat voldoende ruimte lijkt te hebben, kunnen gegevens mogelijk niet opgeslagen worden wanneer het maximale aantal opgeslagen bestanden overschreden wordt.

• Vervang het geheugenopslagapparaat.

• Wanneer een document als een enkelzijdige pagina is gescand of verdeeld is over meerdere pagina's, worden gegevens onveranderd in het geheugenopslagapparaat opgeslagen. Vervang het geheugenopslagapparaat en druk op [Opn. proberen] om de resterende gegevens op te slaan of druk op [Annuleren] om de scan opnieuw te doen.

“Kan niet schrijven naar het geheugenopslagapparaat omdat het apparaat beschermd is tegen schrijven.”

Het geheugenopslagapparaat is beschermd tegen schrijven.

Schakel de schrijfbescherming op het geheugenapparaat uit.

“Kan niet schrijven naar het geheugenopslagapparaat. Controleer het geheugenopslagapparaat en de apparaatinstellingen.”

Het geheugenopslagapparaat is defect of de bestandsnaam bevat een teken dat niet gebruikt kan worden.

• Controleer of het geheugenopslagapparaat defect is.

• Controleer het geheugenopslagapparaat. Mogelijk is het ongeformatteerd of het formaat is niet compatibel met dit apparaat.

• Controleer de bestandsnaam die werd ingesteld bij het scannen. Voor meer informatie over de tekens die gebruikt kunnen worden bij bestandsnamen, zie Scannen.

“Max. paginacapaciteit per bestand overschreden. Druk op [Schrijven] om de gescande gegevens naar het geheugenopslagapparaat te schrijven of druk op [Annuleren} om te verwijderen.”

De scan kon niet voltooid worden, omdat het maximale aantal pagina's dat door dit apparaat gescand kan worden, overschreden werd tijdens het schrijven van gescande gegevens naar het geheugenopslagapparaat.

Verminder het aantal documenten dat u naar het geheugenopslagapparaat wilt schrijven en probeer het opnieuw.

“Het geheugen is vol. Druk op [Schrijven] om de huidige gescande gegevens naar het geheugenopslagapparaat te schrijven, of druk op [Annuleren] om te verwijderen.”

De scan kon niet voltooid worden, omdat er te weinig geheugen beschikbaar is op de harde schijf tijdens het opslaan van de gescande gegevens op het geheugenopslagapparaat.

Geef op of u het gescande document wel of niet wilt opslaan op het geheugenopslagapparaat.