Weergegeven meldingen als u de functie Kopieerapparaat/Documentserver gebruikt

Belangrijk

• Gebruik het aanbevolen papier als u geen kopieën naar wens kunt maken door problemen met de papiersoort, het papierformaat of de papiercapaciteit. Voor meer informatie over het aanbevolen papier, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.

Meldingen

Oorzaak

Oplossing

“Kan de map niet verwijderen, omdat het bestanden bevat met wachtwoorden. Verwijder de bestanden met wachtwoorden of neem contact op met de bestandsbeheerder.”

De map kan niet worden verwijderd, omdat het een vergrendeld origineel bevat.

Ontgrendel het vergrendelde origineel om het te verwijderen. Voor meer informatie over beveiligde bestanden, zie de Veiligheidshandleiding.

“Kan geen voorvert. mk van deze pag.”

De afbeeldingsgegevens zijn wellicht beschadigd.

Druk op [Afsluiten] om het voorbeeldscherm zonder een miniatuurweergave weer te geven.

Als het geselecteerde document verschillende pagina's bevat, drukt u op [Veranderen] onder "Pagina weergeven" om de pagina te wijzigen. Hierna verschijnt de voorvertoning van de volgende pagina.

“Controleer het papierformaat.”

Er is een ongebruikelijk papierformaat ingesteld.

Als u op [Start] drukt, dan zal het kopieerapparaat beginnen met het kopiëren op het geselecteerde papier.

“Max. aantal vellen dat kan worden gebruikt is bereikt. Het kopiëren zal gestopt worden.”

Het aantal pagina's dat de gebruiker mag kopiëren is overschreden.

Voor meer informatie over hoe u het aantal beschikbare kopieën per gebruiker kunt controleren, zie de Veiligheidshandleiding.

“Het bestand dat wordt opgeslagen heeft max. aantal pagina's overschreden per bestand. Kopiëren zal worden gestopt.”

De gescande originelen bevat teveel pagina's om als één document te kunnen worden opgeslagen.

Druk op [Afsluiten] en sla opnieuw op met een correct aantal pagina's.

“Maximum aantal sets is n.”

("n" wordt vervangen door een cijfer)

Het aantal kopieën overschrijdt de maximale kopieercapaciteit.

U kunt het maximum aantal kopieën wijzigen met [Max. aantal kopieën] in [Alg. eigensch.] onder [Kopieerapp./Doc.Server-eigensch.]. Voor meer informatie over Max. aantal kopieën, zie Kopiëren / Documentserver.

“Geheugen is vol. nn originelen zijn gescand. Druk op [Afdrukken] om gesc. orig. te kop. Verwijder geen achtergebleven originelen.”

("n" wordt vervangen door een cijfer)

Het aantal gescande originelen overschrijdt het aantal pagina's dat in het geheugen kan worden opgeslagen.

Druk op [Afdrukken] om de gescande originelen te kopiëren en de scangegevens te annuleren. Druk op [Geheugen wissen] om de scangegevens te annuleren en niet te kopiëren.

“Druk op [Doorgaan] om de resterende originelen in te scannen en te kopiëren.”

Het apparaat controleert of de resterende originelen moeten worden gekopieerd nadat de gescande originelen zijn afgedrukt.

Verwijder alle kopieën en druk daarna op [Doorgaan] om verder te gaan met kopiëren. Druk op [Stoppen] om te stoppen met kopiëren.

“De geselecteerde map is vergrendeld. Neem contact op met de bestandsbeheerder.”

Er heeft iemand geprobeerd een vergrendelde map te bewerken of te gebruiken.

Voor meer informatie over beveiligde mappen, zie de Veiligheidshandleiding.

Opmerking

• Als u [Autom scan. Herst. na geh. vol] in [Invoer/uitvoer] van Gebruikersinstellingen instelt op [Aan], wordt het bericht over geheugenoverloop niet weergegeven, zelfs niet als het geheugen vol is. Het apparaat maakt in dat geval eerst kopieën van de gescande originelen, waarna de resterende originelen verder worden gescand en gekopieerd. In dat geval liggen de resulterende gesorteerde pagina's niet op volgorde. Voor meer informatie over 'Automatisch scan herstarten na geheugen vol', zie Kopiëren / Documentserver.