Opgeven van Coderingssleutel Instellingen Auto Exchange

Om de verzendpartner-verificatiemethode te wijzigen in "Certificaat", bij Coderingssleutel Instellingen Auto Exchange, moet u eerst een certificaat installeren en toewijzen. Voor meer informatie over het aanmaken en installeren van een apparaatcertificaat, zie Communicatiepaden via een apparaatcertificaat beschermen. Voor meer informatie over het toewijzen van geïnstalleerde certificaten aan IPsec, zie Het certificaat voor IPsec selecteren.

1Log via Web Image Monitor in als de netwerkbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [IPsec] onder "Beveiliging".

4Klik op [Bewerken] onder "Coderingssleutel Instellingen Auto Exchange".

5Geef de instellingen voor coderingssleutel auto exchange op in [Instellingen 1].

Als u meerdere instellingen wilt opgeven, selecteer dan het nummer van de instelling en voeg de instellingen toe.

6Klik op [OK].

7Selecteer [Actief] bij "IPsec" in "IPsec".

8Stel "HTTPS Communicatie Uitsluiten" in op [Actief] als u IPsec niet wilt gebruiken voor HTTPS-verzending.

9Klik op [OK].

10“Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Als het vorige scherm niet wordt weergegeven nadat u op [OK] heeft geklikt, wacht u even en vernieuwt u vervolgens de internetbrowser.

11Log uit.