Het gebruikerscertificaat specificeren

Bereid elk gebruikerscertificaat vooraf voor.

1Log in op Web Image Monitor als gebruikersbeheerder.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Adresboek].

3Selecteer de gebruiker voor wie het certificaat zal worden geïnstalleerd.

4Klik op [Gedetailleerde invoer] en klik vervolgens op [Wijzigen].

Het scherm Gebruiker wijzigen verschijnt.

5Geef het adres van de gebruiker op in het veld "E-mailadres" onder "E-mail".

6Klik op [Wijzigen] in "Gebruikerscertificaat".

7Klik op [Bladeren], selecteer het gebruikerscertificaatbestand en klik vervolgens op [Openen].

8Klik op [OK].

Het gebruikerscertificaat wordt geïnstalleerd.

9“Bijwerken...” verschijnt. Wacht 1 of 2 minuten en klik vervolgens op [OK].

Als het vorige scherm niet wordt weergegeven nadat u op [OK] heeft geklikt, wacht u even en vernieuwt u vervolgens de internetbrowser.

10Log uit.

Opmerking

• Zodra de geldige periode van het geselecteerde gebruikerscertificaat is verlopen, kunnen er geen gecodeerde berichten meer worden verstuurd. Selecteer een certificaat dat nog geldig is.