Beheerdersrechten instellen

Als u beheerdersverificatie wilt opgeven, stelt u "Beheerdersverificatiebeheer" in op [Aan]. Indien deze instelling is ingeschakeld, kunnen beheerders alleen de instellingen configureren die aan hen zijn toegewezen.

Gebruik de standaard log-in gebruikersnaam en het standaard wachtwoord wanneer u als beheerder wilt inloggen.

Voor informatie over het in- en uitloggen met beheerdersverificatie, zie Inlogmethode voor beheerder en Uitlogmethode voor beheerder.

Belangrijk

• Als u "Beheerdersverificatie management" heeft ingeschakeld, moet u de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder niet vergeten. Wanneer u een log-in gebruikersnaam of wachtwoord van de beheerder vergeet, moet een nieuw wachtwoord door de supervisor worden aangemaakt. Voor meer informatie over bevoegdheden van de supervisor, zie Supervisor.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikerstools] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Systeeminstellingen].

5Druk op [Beheerderstoepassingen].

6Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

7Druk op [Beheerdersverificatie management].

Afbeelding van bedieningspaneel

8Druk op de toets [Gebruikersmanagement], [Apparaat management], [Netwerk management] of [Bestandsmanagement] om te selecteren welke instellingen u wilt beheren.

Afbeelding van bedieningspaneel

9Stel "Beheerderverif." in op [Aan].

"Beschikbare instellingen" wordt getoond.

10Selecteer bij "Beschikbare instellingen" de instellingen die u wilt beheren.

Afbeelding van bedieningspaneel

De geselecteerde instellingen zijn nu niet beschikbaar voor gebruikers.

De beschikbare instellingen zijn afhankelijk van het soort beheerder.

Als u beheerdersverificatie voor meerdere categorieën wilt opgeven, herhaalt u stap 8 t/m 10.

11Druk op [OK].

12Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

13Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.