Digitale handtekening voor PDF-bestanden opgeven

Als u een digitale handtekening toepast op PDF-bestanden met gescande documenten, kunt u voorkomen dat belangrijke documenten, zoals contracten, kunnen worden gewijzigd.

Belangrijk

• Dit kan worden ingesteld voor bestanden die worden opgeslagen op externe opslagapparaten, met de instellingen voor E-mail, Verzenden naar map en Bestand opslaan met behulp van de functie Opslaan op geheugenapparaat.

• PDF-bestanden met een Digit. handtekening, een Apparaatcertificaat (Digitale PDF-handtekening) die worden verzonden, moeten van tevoren op het apparaat worden geregistreerd. Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het opgeven van een digitale handtekening voor PDF-bestanden (klassiek).