Procedure voor het scannen van meerdere pagina's van originelen als één bestand (klassiek)

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Batch] of [SADF].

Om originelen te scannen vanaf de glasplaat, selecteert u [Batch]. Om originelen te scannen via de ADF, selecteert u [SADF]. Voor meer informatie over [Batch] en [SADF], zie Batch, SADF.

3Druk op [OK].

4Plaats de originelen.

5Geef instellingen op voor verzenden of opslaan.

6Druk op [Start] om originelen te scannen.

Als [Batch] is geselecteerd, plaatst u extra originelen en drukt u vervolgens op de [Start]-knop.

Als [SADF] is geselecteerd, begint het scannen automatisch zodra u extra originelen op de glasplaat plaatst.

Plaats bijkomende originelen nadat de originelen zijn gescand.

Herhaal deze stap totdat alle originelen zijn gescand.

7Zodra alle originelen zijn gescand, drukt u zo nodig op [Scherp].

Opslaan of verzenden begint.

Opmerking

• Als [Batch] is geselecteerd, kunnen originelen via de ADF worden gescand.

• Wanneer originelen vanaf de glasplaat worden gescand, wacht het apparaat mogelijk op volgende originelen zelfs als [Batch] niet is geselecteerd in [Originele invoertype], afhankelijk van de instellingen voor [Wachttijd voor volgend orig.: Glasplaat] onder [Scannereigensch.]. Voor meer informatie over [Wachttijd voor volgend orig.: Glasplaat], zie Scaninstellingen.

• Plaats de volgende originelen binnen de opgegeven tijd als, onder [Scannereigensch.], [Stel wachttijd in] ingesteld is voor [Wachttijd voor volgend orig.: Glasplaat] of [Wachttijd voor volgend orig.: SADF]. Als het aftellen stopt, start het verzenden of opslaan automatisch. Om het verzenden of opslaan te starten voordat het aftellen is gestopt, drukt u op [Scherp]. Aftellen wordt geannuleerd als de scaninstellingen of andere instellingen in de tussentijd gewijzigd worden. Plaats volgende originelen en druk daarna op [Start]. Het apparaat scant de originelen en het aftellen wordt hervat. Voor meer informatie [Wachttijd voor volgend orig.: Glasplaat] en [Wachttijd voor volgend orig.: SADF], zie Scaninstellingen.

• Als [SADF] is geselecteerd, wordt het scannen vanaf de glasplaat ingeschakeld na het scannen via de ADF. In dat geval moet u op [Start] drukken om het scannen te starten.