Meerdere originelen die enkel- en dubbelzijdige pagina's bevatten

Dit onderdeel geeft meer uitleg over de instellingen om te schakelen tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] bij het scannen van meerdere originelen die eenzijdige en tweezijdige pagina's bevatten.

Selecteer [1- en 2-zijdig mengen]. Schakel vervolgens, nog voor u bijkomende originelen plaatst, tussen [1-zijdig origineel] en [2-zijdig origineel] en start daarna het scannen.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor meerdere originelen met enkel- en dubbelzijdige pagina's (klassiek).