Een e-mailadres of map als bestemming registreren

Belangrijk

• Als de functie Centraal beheer voor het adresboek in gebruik is, dan wordt het adresboek beheerd door de server en is [Prg.Best. ] niet beschikbaar op het bedieningspaneel van het apparaat. Vraag bij het registreren van bestemmingen advies aan de beheerder.

• Voor meer informatie over Centraal beheer, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het handmatig registreren van een bestemming in het adresboek (klassiek).

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het registreren van een recent gebruikte bestemming in het adresboek (klassiek).