Selecteer de bestemming bij recente bestemmingen

In dit gedeelte wordt uitleg gegeven over het weergeven van bestemmingen die onlangs rechtstreeks zijn ingevoerd. Er wordt tevens uitgelegd hoe u een van deze bestemmingen kunt selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner

Afbeelding van bedieningspaneel

Voor informatie over het gebruik van het toepassingsscherm, zie "[Scanner]-scherm".

Schermafbeelding bedieningspaneelBij gebruik van de toepassing Scanner (klassiek)

Voor meer informatie over het gebruik van de klassieke scannerfunctie, zie Procedure voor het selecteren van de bestemming uit recente bestemmingen (klassiek).