Uitgestelde afdruk

U kunt een origineel tijdelijk op het apparaat opslaan en het later via het bedieningspaneel of Web Image Monitor afdrukken.

1Open het af te drukken document.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

5Klik op [Uitgestelde afdruk] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

6Voer in het veld [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

U kunt het opgeslagen origineel een naam van maximaal 16 alfanumerieke tekens geven.

7Om een origineel op een bepaalde tijd af te drukken, vinkt u het selectievakje [Stel afdruktijd in] aan.

8Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardtoepassing van het origineel.

Het origineel wordt op dit moment niet afgedrukt. Het blijft in het apparaat opgeslagen.

9Druk het origineel via het bedieningspaneel af.

Opmerking

• Als er op het bedieningspaneel een foutmelding wordt weergegeven, wordt het afdrukken niet gestart, zelfs niet op de opgegeven afdruktijd is.

• Als u de printer uitzet, start het afdrukken niet, zelfs niet als het de opgegeven afdruktijd is. Om een origineel af te drukken waarvan de opgegeven tijd al is verstreken, stelt u [Taken niet afgedr omdat app. uit was] in op [Afdr. indien app. aan] op het tabblad [Systeem] onder [Printereigenschappen]. Voor meer informatie, zie Afdrukken.