Afdrukkwaliteit1

Resolutie:

Selecteer de instelling voor de uitvoerresolutie.

Standaardinstelling: [600 dpi]

Gradatie:

Hiermee geeft u de afdrukkwaliteit van de afbeelding op.

Standaard: [Standaard]

Afdrukmodus:

Geef op of u het tonerverbruik wilt verlagen als een afdruktaak uitgevoerd wordt.

Standaardinstelling: [Uit]

Gladstrijken afbeelding:

Selecteer deze instelling als u wel of niet afbeeldingen vloeiend wilt maken of geef de resolutiedrempelwaarde voor het vloeiend maken op.

Standaardinstelling: [Uit]

Dithering:

Hiermee selecteert u een ditheringpatroon dat geschikt is voor het af te drukken document.

• Automatisch

Hiermee wordt automatisch de beste ditheringmethode geselecteerd afhankelijk van het af te drukken document.

• Fotografisch

Hiermee wordt dithering uitgevoerd aan de hand van een patroon dat geschikt is voor foto's.

• Tekst

Hiermee wordt dithering uitgevoerd aan de hand van een patroon dat geschikt is voor tekst.

• Gebruikersinstelling

Selecteer deze instelling als u afbeeldingen die u heeft gedownload vanuit uw programma, in halftone wilt afdrukken.

• Missende kleuren en dofheid verminderen

Voert dithering uit met behulp van een gepast patroon voor dunne lijnen en kleine lettertypes.

Standaardinstelling: [Auto]

Kleurinstelling:

Hiermee selecteert u de te gebruiken compensatiemethode voor het converteren van RGB-gegevens in CMYK-gegevens.

• Uit

De kleurinstellingen worden niet gewijzigd.

• Fijn

Selecteer deze instelling voor het aanpassen van kleuren en het converteren naar CMYK op basis van het kleurprofielpatroon dat geselecteerd is voor [Kleurprofiel:]. Kleuren die met deze instelling worden afgedrukt, zijn te vergelijken met de gamma-instelling 1.8 voor monitoren.

• Super Fijn

Selecteer deze instelling voor het aanpassen van kleuren en het converteren naar CMYK op basis van het kleurprofielpatroon dat geselecteerd is voor [Kleurprofiel:]. Deze instelling is handig voor het benadrukken van gebieden met lichte kleuren.

Kleuren die met deze instelling worden afgedrukt, zijn te vergelijken met de gamma-instelling 2,2 voor monitoren.

Standaardinstelling: [Super Fijn]