De printerstatus controleren via het Printer-pictogram

Met de snelle toepassingen die worden geïnstalleerd op dit apparaat, kunt u sommige printerfuncties vanuit een één scherm bedienen. Door gebruik te maken van de printerfunctie in de snelle toepassingen, kunt u de status van de taken die vanuit computers zijn verstuurd controleren. Wanneer een verzonden taak in de wacht is gezet vanwege een fout, kunt u eenvoudig de fout resetten door het volgen van de instructie die wordt weergegeven in het dialoogvenster. Ook kunt u gedetailleerde informatie over de oorzaak van de fout bekijken.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Printer].

3Controleer de status van de afdruktaak en van het apparaat.

Afbeelding van bedieningspaneel

4Wanneer er een fout optreedt, volgt u de instructie die wordt weergegeven in het dialoogvenster om de fout te resetten.