Index afdrukken

Gebruik deze functie om een indexafdruk van de geselecteerde afbeeldingen te maken.

A4

Horizontale afbeeldingen x verticale afbeeldingen

Papierrichting

8 × 12

Staand

12 × 8

Liggend

A5

Horizontale afbeeldingen x verticale afbeeldingen

Papierrichting

5 × 8

Staand

8 × 5

Liggend

81/2 × 11

Horizontale afbeeldingen x verticale afbeeldingen

Papierrichting

8 × 10

Staand

10 × 8

Liggend

Opmerking

• Indexafdrukken variëren afhankelijk van de richting van het papier in de lade met het opgegeven formaat.

• Afhankelijk van de digitale camera kan paginadoorvoer worden tussengevoegd na het einde van één set afbeeldingen van één bepaald type.

• Het aantal afbeeldingen per papierformaat ligt vast.

• Voor meer informatie over het configureren van de instellingen voor het papierformaat en -type op dit apparaat raadpleegt u de handleiding Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen.