De afdruktijd van een uitgesteld afdrukbestand wijzigen

De afdruktijd van uitgestelde afdrukbestanden die op het apparaat zijn opgeslagen, kan met behulp van het bedieningspaneel worden gewijzigd. Het is ook mogelijk de afdruktijd van een uitgestelde afdruktaak in te stellen of te annuleren.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op het pictogram [Printer].

3Druk op het tabblad [Afdruktaken].

Afbeelding van bedieningspaneel

4Druk op [Uitgest. afdr.tk].

5Selecteer het uitgestelde afdrukbestand waarvan u de afdruktijd wilt wijzigen.

6Druk op [Stel afdruktijd in].

7Voer de afdruktijd in met de cijfertoetsen.

Als u de afdruktijd wilt annuleren, drukt u op [Annuleren].

8Druk op [OK] of [Scherp].

Opmerking

• U kunt de opgegeven afdruktijd voor een uitgesteld afdrukbestand ook wijzigen, toevoegen of annuleren met behulp van Web Image Monitor. Voor meer informatie, zie de Help-functie van Web Image Monitor.