Patroon vr voorkomen v onbev kopiëren inschakelen

1Klik op de menuknop van de toepassing die u gebruikt en klik vervolgens op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

4Klik op het tabblad [Uitgebreide Instelling].

5Klik in het vakje "Menu:" op [Effecten].

6Vink het selectievakje [Voorkomen van onbevoegd kopiëren] aan en selecteer vervolgens [Patroon vr voorkomen v onbev kopiëren] in de lijst "Type voorkomen van onbevoegd kopiëren".

7Klik op [Details...].

8Wijzig indien nodig de configuratie en klik vervolgens op [OK].

9Wijzig indien nodig andere afdrukinstellingen.

10Klik op [OK].

11Begin met afdrukken vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

Opmerking

• U kunt niet gedeeltelijk teksten- en patronenreeksen aan een document toevoegen.

• Vanwege de effecten van de instellingen, kunnen de resultaten van het kopiëren, scannen en opslaan van documenten in de documentserver variëren afhankelijk van het apparaatmodel en de instellingen.

• Bij het kopiëren van een afgedrukt document waarbij Patroon vr voorkomen v onbev kopiëren is toegepast, kan het zijn dat de kopie gedeeltelijk donker is. Wijzig de instelling voor het origineeltype in [Tekst] of [Foto].

• Voor de instellingen die in het printerstuurprogramma kunnen worden opgegeven, zie de Help-functie van het printerstuurprogramma.