Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] weergeven in een toepassing

U kunt printerinstellingen opgeven vanuit een specifieke toepassing. Hiervoor opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] in de desbetreffende toepassing.

De instellingen in [Afdrukvoorkeuren] (geopend vanuit het venster [Apparaten en printers]) worden standaard toegepast in het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] dat in een toepassing wordt geopend. Als er vanuit een toepassing wordt afgedrukt, pas dan indien vereist de instellingen aan.

De weergegeven schermen kunnen afwijken afhankelijk van de toepassing.

1Klik op de menuknop van de toepassing die u gebruikt en klik vervolgens op [Afdrukken].

2Selecteer de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Voorkeursinstellingen].

Opmerking

• De procedure voor het openen van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] is afhankelijk van de toepassing. Voor meer informatie, zie de Help-functie van het printerstuurprogramma of de handleidingen die met de toepassing zijn meegeleverd.