Een beveiligingscode voor één gebruiker registreren

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg naar links en druk vervolgens op het pictogram [Adresboekmanagement].

3Controleer of [Programmeren/Wijzigen] geselecteerd is.

4Selecteer de naam voor wie u de beveiligingscode wilt registreren.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, gebruikerscode, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

5Druk op [Beveiliging].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk onder "Gebruik naam als" op [Bestemming] of [Afzender].

Afbeelding van bedieningspaneel

Zowel [Bestemming] als [Afzender] kunnen tegelijkertijd worden geselecteerd.

7Druk op [Mapbestemming] of [Afzender] onder "Beveiligingsobject".

8Druk onder "Beveiligingscode" op [Wijzigen].

9Voer een beveiligingscode in met de cijfertoetsen en druk op de toets [hekje].

10Druk op [OK].

11Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• Voer een beveiligingscode van maximaal acht cijfers in. U kunt "Beveiliging" ook instellen zonder een beveiligingscode op te geven.