Titels bewerken

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u titels kunt bewerken.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikerstools] (Illustratie scherm bedieningspaneel).

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Systeeminstellingen].

5Druk op [Beheerderstoepassingen].

6Druk op [Adresboek: Titel bewerken].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op de titeltoets die u wilt wijzigen.

Afbeelding van bedieningspaneel

8Voer de nieuwe titel in en druk vervolgens op [OK].

9Druk op [OK].

10Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

11Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.