De telefoonlijn aansluiten Region A icon (voornamelijk Europa en Azië)

Om het apparaat op een telefoonlijn aan te sluiten, gebruikt u een modulaire snap-in-connector.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat u het juiste connectortype heeft, voordat u start.

Illustratie van het aansluiten van de telefoonlijn (illustratie met nummers en benoemingen)

1. LINE (connector voor G3-interface-eenheid)

Sluit een telefoonlijn aan.

2. TEL (connector voor externe telefoon)

Sluit hier de optionele hoorn of een externe telefoon op aan.

Opmerking

• Als er een dopje in de TEL-connector zit, verwijder deze dan alvorens de connector te gebruiken.

• Als u een modulaire kabel op de connector van de G3-interface-eenheid aansluit, maak dan twee lussen op 1,5 cm (1) vanaf het uiteinde van de modulaire kabel (aansluitkant op het apparaat) en bevestig de meegeleverde ferrietkern op de lussen zoals is afgebeeld.

Afbeelding van een modulaire kabel met ferrietkern