Aansluiten op de USB-interface (type B)

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de USB 2.0-interfacekabel (type B) moet aansluiten op het Uitgebreide USB-bord.

VOORZICHTIG

• Er moeten goed afgeschermde en geaarde kabels en connectors worden gebruikt voor de aansluiting van een hostcomputer (en/of randapparatuur) om in overeenstemming te zijn met de uitstootlimiet.

1Verwijder het klepje van USB2.0-poort.

2Sluit de USB2.0-interfacekabel (type B) aan op de USB2.0-poort.

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

3Sluit het andere uiteinde aan op de Uitgebreide USB-poort van de USB-apparaatserver (optioneel).

Opmerking

• Dit apparaat wordt niet met een USB-interfacekabel geleverd. Zorg ervoor dat u de juiste kabel voor het apparaat (connector) en uw computer koopt.

• Gebruik een kabel van vijf meter of korter die de USB2.0-interface (type B) ondersteunt.

• De USB2.0-interfacekaart wordt ondersteunt door Windows Vista/7/8/8.1/10, Windows Server 2008/2008 R2/2012/2012 R2 en OS X 10.8 of hoger.

• Voor meer informatie over het installeren van het stuurprogramma van de printer, zie Installatiehandleiding stuurprogramma.