Startpagina instellen

Hiermee bepaalt u de internetpagina die wordt geopend wanneer u de browser opstart.

Ga naar de pagina die u als startpagina wilt instellen en selecteer [Huidige pagina] om die pagina te openen wanneer u de browser opstart.

AUTOMATISCH INVULLEN

• Automatisch formulieren invullen

Schakel de vooraf ingestelde tekst in die u automatisch met één enkele aanraking wilt laten invullen in een internetformulier.

Standaardinstelling: [AAN]

• Tekst voor automatisch invullen

Vooraf ingestelde tekst die automatisch in internetformulieren moet worden ingevuld.