Het [Home]-scherm initialiseren

Wanneer u het [Home]-scherm initialiseert, worden de standaard fabrieksinstellingen hersteld.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) midden onderin het scherm.

3Druk op [Persoonlijke Home-instellingen resetten].

Als er een melding verschijnt waarin u gevraagd wordt pictogrammen te herstellen naar hun standaardlocatie op het scherm [Home], ga dan verder met stap 4.

4Druk op [OK].

Opmerking

• Wanneer ingebouwde softwaretoepassingen zijn geïnstalleerd, worden de toepassingspictogrammen niet verwijderd, zelfs als de standaardinstellingen van het [Home]-scherm worden hersteld.