Snelkoppelingen naar programma's toevoegen aan het [Home]-scherm

U kunt snelkoppelingen naar programma's die zijn geregistreerd op de modus kopieerapparaat, fax, scanner of snelle toepassingen toevoegen.

1Open het functiescherm waarnaar u het programma wilt registreren.

2Als u gebruikt maakt van de standaardtoepassingen of de snelle toepassingen, drukt u op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderin het midden van het scherm. Wanneer u de Oudere toepassingen gebruikt, drukt u op [Progr. oproepen/progr./wijz.] linksonder in het scherm.

3Registreer een programma.

4Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

5Druk op Operation panel screen illustration.

6Druk op het tabblad [Programmeren].

7Om een programma weer te geven dat voor de standaardtoepassingen of snelle toepassingen is geregistreerd, houdt u het toepassingspictogram ingedrukt. Om een programma weer te geven dat is geregistreerd onder de Oudere toepassingen, druk dan enige tijd op het pictogram [Oudere toepassingen].

De afbeelding van waar de snelkoppeling moet worden geplaatst in het [Home]-scherm wordt weergegeven.

8Sleep het pictogram naar de gewenste plek in het scherm.

9Selecteer in de lijst het programma dat u wilt toevoegen.