Normale formaten instellen via het bedieningspaneel

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikerstools] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

3Druk op [Instellingen papierlade].

4Druk op [Printer handinvoer papierformaat].

5Selecteer het formaat van het geplaatste papier en druk op [OK].

Afbeelding van bedieningspaneel

6Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

7Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.