De Website met toepassingen weergeven

Als u de Website met toepassingen wilt gebruiken, dient u een omgeving te configureren om verbinding te maken met het internet.

Een omgeving configureren om verbinding te maken met het internet.

• Gaat het om een omgeving waarin een proxyserver wordt gebruikt, configureer de proxyinstellingen dan als volgt:

• [Schermeigenschappen] > [WIRELESS & NETWORKS] > [Proxyinstellingen]

• Web Image Monitor > [Apparaatbeheer] > [Configuratie] > [RC Gate proxy-server]

• DNS-configuratie

• [Apparaateigenschappen] > [Systeeminstellingen] > [Interface instellingen] > [Netwerk]

Opmerking

• Voor meer informatie over deze apparaatinstellingen, zie Het apparaat aansluiten/Systeeminstellingen.

• Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de Help-functie van Web Image Monitor.