Het scherm [Printer (klassiek)]

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus of mededelingen

Toont de huidige status van het apparaat, zoals “Gereed”, “Offline” en “Afdrukken...”. Informatie over de afdruktaak (gebruikers-ID en documentnaam) verschijnt in deze sectie.

2. Statusmeldingen van papierladen

De instellingen van de papierlade weergeven.

3. [Vanaf geheugenopslag afdrukken]

Druk hierop om het scherm voor het rechtstreeks afdrukken van bestanden vanaf een geheugenstick of -kaart.

4. [Job reset]

Druk op de bijbehorende toets als u de huidige afdruktaak wilt annuleren.

Als u op deze toets drukt wanneer Hex dump geselecteerd is, wordt Hex dump geannuleerd.

5. [Taakbewerking]

Druk hierop om een taak te onderbreken die op dat moment wordt verwerkt.

6. [Form Feed]

Druk op deze toets om alle gegevens af te drukken die in de invoerbuffer van het apparaat zijn achtergebleven.

7. [Takenlijst spoolen]

Druk hierop om de gespoolde taken weer te geven.

8. [Foutenlogboek]

Druk hierop om de foutlogboeken weer te geven van de afdruktaken die vanaf een computer zijn verzonden.

9. [Afdruktak.]

Druk hierop om de afdruktaken weer te geven die vanaf een computer zijn gestuurd.

Opmerking

• De geschatte tijd om het afdrukken te voltooien nadat alle gegevens zijn ontvangen van de computer, wordt bovenaan in het scherm weergegeven.