[Internetbrowser]-scherm

Het apparaat heeft een internetbrowser waarmee u internetpagina's kunt weergeven.

U moet eerst de netwerkinstellingen configureren in [Schermeigenschappen]. Voor meer informatie over de instelling, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Druk op het [Internetbrowser]-pictogram om de internetbrowser te openen.

Genummerde afbeelding van het wijzigen van modus

Genummerde afbeelding van het wijzigen van modus

1. Tabblad

Druk hierop om tussen schermen te schakelen. Om de URL-balk weer te geven, drukt u op het tabblad van de internetpagina.

2. URL-balk

Druk op deze balk om de URL van een internetpagina in te voeren. U kunt de URL van een internetpagina intypen door op de adresbalk te drukken.

3. Menu

Druk op [Menu] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm om dit menu te openen.

4. [Vernieuwen]/[Stoppen]

Druk hierop om een webpagina te vernieuwen.

Terwijl een webpagina vernieuwd wordt, wordt [Stoppen] weergegeven.

5. [Volgende]

Druk hierop om terug te gaan naar de vorige internetpagina nadat u op [Terug] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderin het midden van het scherm gedrukt heeft.

6. [Nieuw tabblad]

Druk hierop om een nieuw tabblad te openen.

7. [Nieuw incognitotabblad]

Druk hierop om een nieuw tabblad te openen dat geen gegevens achterlaat in de browsergeschiedenis of zoekgeschiedenis.

8. [Pagina delen]

Druk hierop om internetpagina's met andere apparaten te delen.

9. [Zoeken op pagina]

Druk hierop om een woord te typen en te zoeken op de huidige webpagina.

10. [Desktopversie opvragen]

Druk hierop om de weergavemodus van de internetpagina te wisselen van mobiele versie naar desktopversie.

11. [Opslaan voor offline lezen]

Druk hierop om de internetpagina op te slaan om offline te lezen.

12. [Pagina-informatie]

Druk hierop om de URL of het servercertificaat van de huidige internetpagina weer te geven.

13. [Afdrukken]

Druk hierop om de afdrukvariabelen in te stellen, zoals papierformaten en dubbelzijdig afdrukken. Voor meer informatie, zie Een internetpagina afdrukken.

14. [PDF-bestand opslaan]

Druk hierop om het PDF-bestand op te slaan dat in de browser wordt weergegeven. U kunt het bestand opslaan op een SD-kaart of USB-flashgeheugenstick. Voor meer informatie, zie PDF-bestanden opslaan die zijn gedownload van internetpagina's.

15. [Instellingen]

Druk hierop om beveiligingsinstellingen en andere browserinstellingen op te geven. Voor meer informatie, zie Browserinstellingen.