Een SD-kaart plaatsen

Belangrijk

• Deze machine ondersteunt SD- of SDHC-geheugenkaarten met een maximale capaciteit van 32 GB. Een SDXC-geheugenkaart kan niet worden gebruikt.

• Voer alleen een SD-kaart in de SD-kaartsleuf; voer geen enkel ander voorwerp in. Dit kan een storing veroorzaken.

1Plaats de SD-kaart in de juiste richting en duw deze dan in de mediasleuf tot u een klik hoort.

Afbeelding van mediasleuf

Als deze juist is geplaatst, zal het indicatielampje voor mediatoegang naast de mediasleuf oplichten.

Als deze juist is geplaatst, worden een melding en het pictogram [Media Information] (pictogram geheugenopslag) op het scherm weergegeven.

Opmerking

• Het indicatielampje voor mediatoegang knippert alleen als de SD-kaart wordt gebruikt.