Soorten ontvangstmethodes

In dit hoofdstuk worden verschillende manieren van het ontvangen van faxdocumenten uitgelegd.

Opmerking

• Het apparaat ondersteunt de resoluties Standaard en Detail voor ontvangst.

• Faxen die zijn verzonden met de resolutie Fijn of Superfijn worden op uw apparaat afgedrukt met de resolutie Detail. Dit kan afwijken van de door de afzender gekozen resolutie.

• Om faxen te ontvangen via cloudfax, dient u de instellingen van de dienstverlener zo te configureren dat ontvangen faxen worden bijgevoegd als TIFF-bestand.