Ontvangen faxdocumenten weergeven met Web Image Monitor

Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie de Help-functie van Web Image Monitor.

1Start Web Image Monitor op.

Voor meer informatie, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

2Klik op [Ontvangen faxbestand] in het menu [Afdruktaak/Opgeslagen bestand] in het linkerdeelvenster.

3Wanneer u een gebruikerscode heeft geprogrammeerd voor het opgeslagen ontvangstbestand, voert u deze code in en drukt u vervolgens op [OK].

Als de geprogrammeerde gebruikerscode is verwijderd uit het Adresboek, wordt een bericht weergegeven over onjuiste invoer van de gebruikerscode. Als dit het geval is, programmeert u opnieuw een gebruikerscode.

4Klik op het eigenschappenpictogram Illustratie van scherm webbrowser van het gewenste faxdocument.

5Bekijk de inhoud van het faxdocument.

6Om het ontvangen faxdocument te downloaden, selecteert u [PDF], [PDF/A] of [Meerdere pagina's: TIFF] en klikt u vervolgens op [Downloaden].

Als u [PDF] selecteert, kiest u de noodzakelijke [Beveiligingsinstellingen PDF-bestand] voordat u op [Downloaden] klikt. Adobe Acrobat Reader/Acrobat Reader start en het geselecteerde document wordt weergegeven.

7Klik op [OK].

8Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Als uw computer geen verbinding met Web Image Monitor tot stand kan brengen, raadpleegt u Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

• Als u ontvangen documenten die als PDF gedownload zijn afdrukt, worden de gedownloade documenten mogelijk op een groter papierformaat afgedrukt afhankelijk van de versie en de afdrukinstellingen van Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader. Om de documenten op hetzelfde papierformaat af te drukken als de ontvangen documenten, geeft u het papierformaat in Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader op voordat u afdrukt.