Resultaten van LAN-faxverzendingen controleren

U kunt de volgende methoden gebruiken:

De functie voor e-mailmelding

Als een communicatie wordt voltooid, verzendt het apparaat een e-mailbericht met het verzendresultaat naar een e-mailadres dat is opgegeven.

Als er een fout optreedt tijdens de communicatie tussen uw apparaat en een computer of als de verzonden gegevens worden afgedrukt, wordt een e-mailbericht met het LAN-faxresultaat verzonden naar een e-mailadres dat is opgegeven.

Voor meer informatie, zie de Help-functie van het LAN-faxstuurprogramma.

Web Image Monitor gebruiken

U kunt de gegevens controleren van bestanden die via een LAN-faxstuurprogramma zijn verzonden.

De taakhistorie kan afwijken van de verzendresultaten van het apparaat. In dat geval krijgen de verzendresultaten van het apparaat voorrang.

Voor meer informatie, zie de Help-functie van Web Image Monitor.

Opmerking

• Indien er onvoldoende configuraties van de internetfax- of e-mailverzending op het apparaat aanwezig zijn of als [Naam afzender autom. specificeren] is ingesteld op [Uit], wordt de e-mail met e-mailverzendings- of LAN-faxresultaten niet verzonden en wordt het rapport met verzendingsresultaten of het LAN-faxresultatenrapport afgedrukt. Voor de internetfaxinstellingen, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen. Voor het LAN-faxresultatenrapport, zie LAN-faxresultatenrapport.

Verwante onderwerpen

LAN-faxresultatenrapport