Procedure voor het afdrukken van een faxkoptekst (klassiek)

1Druk op [TX modus].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Opties instellen].

3Druk op [Faxkoptekst afdruk.].

4Controleer of [Instellen] is geselecteerd.

5Druk op [Faxkoptekst] en selecteer vervolgens de gewenste faxkoptekst.

6Druk vier keer op [OK].

Opmerking

• U kunt opgeven of de datum, faxkoptekstnamen, bestandsnummers of paginanummers worden afgedrukt door hun respectievelijke gebruikersparameters te wijzigen (schakelaar 18, bit 3, 2, 1, 0) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

• Wanneer u Parallelle geheugenverzending gebruikt, wordt alleen het paginanummer in de koptekst van de fax afgedrukt; het totaal aantal originelen wordt niet afgedrukt.

• Pictogram regio A(hoofdzakelijk Europa en AziĆ«)
    In sommige gevallen wilt u misschien een fax zonder koptekst versturen. Schakel hiervoor de faxkoptekst uit.

• Pictogram regio B(hoofdzakelijk Noord-Amerika)
    In de Verenigde Staten bent u wettelijk verplicht om uw telefoonnummer in de faxkoptekst op te nemen. Registreer het telefoonnummer (eigen faxnummer) en schakel Faxkoptekst afdrukken in met gebruikersparameters (schakel 18, bit 1) in het menu Faxeigenschappen.