Koptekst overslaan
 

Procedure voor het annuleren van een verzending nadat het origineel is gescand (klassiek)

1Druk op [Stoppen].

U kunt ook op [TX/RX-status/Afdr.] en vervolgens op [TX-bestand contr./stoppen] drukken.

2Als een bevestigingsbericht wordt weergegeven, drukt u op [Stand-bybest.lijst].

3Selecteer het bestand dat u wilt annuleren.

Als het gewenste bestand niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het te zoeken. Om de verzending te annuleren van een bestand dat is opgeslagen in het geheugen, drukt u op het tabblad [Bestandslijst].

4Druk op [Verz. stopz.].

5Druk op [OK].

Om een ander bestand te annuleren, herhaalt u stap 3 t/m 5.

6Druk op [Afsluiten].

Nadat u op[TX-bestand contr./stoppen] onder [TX/RX-status/Afdr.] heeft gedrukt in stap 1, drukt u tweemaal op [Afsluiten].

Opmerking

  • Als u de verzending van een document annuleert terwijl het document wordt verzonden, wordt de verzending gestopt zodra u de annuleringsprocedure hebt voltooid. Sommige pagina's van het document zijn mogelijk echter reeds verzonden en ontvangen.

  • Als de verzending wordt voltooid terwijl deze procedure nog in voortgang is, wordt de verzending niet geannuleerd. Houd er rekening mee dat de verzending van een internetfax, e-mail of map niet lang duurt.

  • Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven, dan wordt alleen het aantal bestemmingen weergegeven dat het document dat u heeft verzonden, nog niet heeft ontvangen.

  • Als er meerdere bestemmingen zijn ingesteld, verschijnt slechts één bestemmingsnummer. Als u alle bestemmingen wilt weergeven, drukt u op [Instellingen control/wijz].

  • Voor het verwijderen van bepaalde bestemmingen uit een broadcast, zie Een bestemming uit een stand-bybestand verwijderen.

  • In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.