Scanprocedure voor dubbelzijdige originelen (klassiek)

1Druk op [Origin. invoertype].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Geef de afdrukrichting van het origineel op.

Selecteer de leesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel of de onleesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel, afhankelijk van de richting waarin u het origineel plaatst.

Afbeelding van bedieningspaneel

3Druk op [2-zijdig origineel].

4Selecteer [Boven/Boven] of [Boven/Onder].

5Selecteer [1ste vel] of [2e vel].

Selecteer [2e vel] als u een voorblad wilt versturen als de eerste pagina.

6Druk op [OK].

Opmerking

• Voor meer informatie over geschikte origineelformaten en papierdikten voor dubbelzijdig scannen met de ADF, zie Papierspecificaties en papier bijvullen.