Koptekst overslaan
 

Overzicht van cloudfaxfunctie

Cloudfax is een functie die een apparaat in staat stelt om faxberichten te verzenden en ontvangen via een cloudservice die wordt geleverd door een dienstverlener voor fax via internet.

Faxverzending met cloudfax

Illustratie van cloudfax

Geef het faxnummer van de bestemming op, zoals bij een normaal faxapparaat, om een fax te versturen. Het opgegeven faxnummer wordt automatisch omgezet naar een e-mailadres. De machine verstuurt de fax naar de cloudfaxservice via e-mail. De cloudfaxservice stuurt de fax vervolgens door naar de bestemming met G3-fax.

Faxontvangst met cloudfax

Illustratie van cloudfax

Wanneer u instemt met gebruiksvoorwaarden voor een cloudfaxservice, ontvangt u een faxnummer voor ontvangst van faxen. Configureer de cloudfaxservice zodat alle faxen die naar het ontvangende faxnummer worden gestuurd door worden gestuurd via e-mail, en vraag de verzender een faxnummer op te geven bij het versturen van faxen, net zoals dat normaal gebeurt via een faxapparaat. De fax die is verstuurd door de verzender wordt doorgestuurd naar een cloudfaxservice met G3 Fax en wordt vervolgens via e-mail doorgestuurd naar het apparaat.