Handelingen van een onderhoudstechnicus beperken

U kunt de toegang tot de servicemodus voor onderhoudstechnici beperken.

De servicemodus wordt gebruikt door een onderhoudstechnicus voor inspectie of reparaties. Als u "Beveiliging Service modus" op [Aan] zet, kan de servicemodus niet worden gebruikt, tenzij de apparaatbeheerder op de printer inlogt en deze modus annuleert, zodat een onderhoudstechnicus de printer kan inspecteren en repareren. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de inspectie en reparaties worden gedaan onder toezicht van de apparaatbeheerder.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Ga naar het scherm “Service modusbeveiliging”.

[Systeeminstellingen] [Beheerderstoepas.] [Service modusbeveiliging].

3Vergrendel de servicemodus.

[Aan] [OK]

4Log uit.