Apparaatinformatie importeren

Apparaatinformatie die is opgeslagen op een SD-kaart importeren.

1Steek een SD-kaart in de mediasleuf aan de voorkant van het bedieningspaneel.

Voor meer informatie over het installeren van de SD-kaart in de SD-kaartsleuf, zie de Gebruiksaanwijzing.

2Log op het bedieningspaneel in als beheerder met alle toegangsrechten.

3Ga naar het scherm “Info apparaatinformatie: Importeren (geh.opslag.app)”.

[Systeeminstellingen] [Beheerderstoepas.] [Info apparaatinformatie: Importeren (geh.opslag.app)]

4Selecteer het informatiebestand met apparaatinstellingen die u wilt importeren.

[Info.bestand app.instelling] Selecteer het bestand/de bestanden [OK]

5Selecteer het afbeeldingsbestand voor het beginscherm.

[Afb. voor Homescherm] Selecteer het bestand [OK]

6Selecteer of u de unieke informatie van het apparaat wilt importeren of niet.

[Unieke informatie apparaat] [Insluiten] of [Uitsluiten] [OK]

Unieke informatie van het apparaat is o.a. het IP-adres en de hostnaam.

7Voer een coderingssleutel in.

[Voer coderingssleutel in] Geef de coderingssleutel op die is aangemaakt toen het bestand werd geëxporteerd [OK]

8Importeer de informatie.

[Import uitvoeren] [OK] [Afsluiten]

De printer start opnieuw.

Opmerking

• Als het importeren of exporteren mislukt, kunt u de fout in het logboek opzoeken. Het logboek wordt opgeslagen in dezelfde locatie als het geëxporteerde informatiebestand met apparaatinstellingen.