Για να δημιουργήσετε αντίγραφα των πρωτοτύπων, τοποθετήστε τα στην πλάκα αντιγραφής ή στον ADF.
Όταν τοποθετείτε το πρωτότυπο στην πλάκα αντιγραφής, ξεκινήστε με την πρώτη σελίδα που θέλετε να αντιγράψετε. Όταν τοποθετείτε το πρωτότυπο στον ADF, τοποθετήστε το έτσι ώστε να είναι επάνω η πρώτη σελίδα.
Για πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση του πρωτοτύπου στην πλάκα αντιγραφής, ανατρέξτε στην ενότητα Paper Specifications and Adding Paper (Προδιαγραφές χαρτιού και προσθήκη χαρτιού) για λεπτομέρειες.
Για πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση του πρωτοτύπου στον ADF, ανατρέξτε στην ενότητα Paper Specifications and Adding Paper (Προδιαγραφές χαρτιού και προσθήκη χαρτιού) για λεπτομέρειες.
Εάν δεν θέλετε να αντιγράψετε σε απλό χαρτί, αλλά σε διαφορετικό χαρτί, καθορίστε τον τύπο του χαρτιού στα Εργαλεία χρήστη σύμφωνα με το βάρος του χαρτιού που χρησιμοποιείτε. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Connecting the Machine/ System Settings.
Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή Αντιγρ.

Για τον τρόπο χρήσης της οθόνης της εφαρμογής, ανατρέξτε στη Οθόνη [Copy] (Αντιγραφή).
Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή Φωτοτ. (Κλασικό)
Για λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση της Κλασικής λειτουργίας φωτοτυπικού, δείτε Βασική διαδικασία (Κλασική).