Handelsmerken

VorigeVolgende

Adobe, Acrobat, PostScript en PostScript 3 zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Macintosh, Mac OS, OS X, en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

Citrix, Citrix Presentation Server en Citrix XenApp zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Citrix Systems, Inc.

Firefox® is een geregistreerd handelsmerk van Mozilla Foundation.

IPS is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Zoran Corporation en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten of andere landen.

Java is een geregistreerd handelsmerk van Oracle en/of haar dochterondernemingen.

JAWS® is een geregistreerd handelsmerk van Freedom Scientific, Inc., St. Petersburg, Florida en/of andere landen.

Microsoft, Windows, Windows Server, Windows Vista en Internet Explorer zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of overige landen.

Monotype is een geregistreerd handelsmerk van Monotype Imaging Inc.

OpenLDAP is een geregistreerd handelsmerk van de OpenLDAP Foundation.

PCL® is een geregistreerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

SD en het SD-logo zijn handelsmerken van SD-3C, LLC.

UNIX is een geregistreerd handelsmerk van the Open Group.

UPnP is een handelsmerk van UPnP Implementers Corporation.

De correcte naam van Internet Explorer 6 is Microsoft® Internet Explorer® 6.

De correcte naam van Internet Explorer 8 is Windows® Internet Explorer® 8.

De officiële namen van de Windows-besturingssystemen zijn:

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

Schermafbeeldingen van Microsoft-producten zijn afgedrukt met toestemming van Microsoft Corporation.

VorigeVolgende