Melding papierstoring (A1) (A2) (B) (C) (Z)

Illustratie vastgelopen papier verwijderen

Opmerking

• Druk, bij het sluiten van de voorklep, de bovenzijde van de klep stevig aan. Controleer of de melding is verdwenen nadat u de klep heeft gesloten.

• Als meldingen voor vastgelopen papier (B) worden weergegeven, verwijder dan voorzichtig het papier van achter de registratieroller.

Illustratie van de printer

• Wanneer er papier vastloopt, verwijdert u het papier links in het apparaat of wat rond onderdelen van het apparaat vastzit.